Valontuojatar.JPG

Ainoa tapa elää onnellista, luovaa elämää on elää onnellista, luovaa elämää.

Koen tekemisen ja tutkimisen itse lopputulosta tärkeämpänä. Tästä huolimatta koen mielihyvää julkaistuista levyistäni, maalatuista tauluistani - ne ovat (Elizabeth Gilbertiä mukaillen) arvokkaita, minua ilahduttavia matkamuistoja luovan tutkimusmatkan varrelta. Ne eivät ole aina täydellisiä, mutta ne ovat olemassa - ja se onkin jotain se.

Kolmikymppisenä kiinnostuin vihdoin kitarasta, kun ymmärsin että minulla on lupa lähestyä soitinta juuri kuten sopivaksi koen. Äänittäminen taas tuntui parhaimmalta tavalta tavoittaa ja hahmottaa kuulemani harmoniat - nuotinlukukiintiöni taisi täyttyä musiikkiopistovuosinani. Ensimmäiset äänitykseni talvella 2009 tein vaatenurkkauksessani, suoraan koneelleni.

Sittemmin äänitteitä on päätynyt levyiksi asti, kaksi viimeisintä CD-muotoonkiin (Soft are the sounds, 2016 ja Immersed, 2019).
 

Yksi musiikkiin liittyvä liittyvä unelma  täyttyi, kun Nia-musaa julkaiseva NiaSounds käytti The Frequency-yhtyeeni kappaleita Feeling-albumilla vuonna 2013 ja notes to self-levyni avausraitaa Life-albumilla vuonna 2017.
Musaani voit tutustua ja kuunnella tästä.

Matka jatkuu!